Wish me luck!

idag har jag varit registrerad på den engelska au pair-förmedlingen i precis en vecka. jag har redan haft kontakt med två familjer och ska prata med en TREDJE idag.

den första familjen gick det ju som sagt sådär med.. och den andra pratade jag ju med idag, det gick nog skitbra tror jag! mamman jag pratade med var jättetrevlig och jag kände mig trygg med henne. ska få reda på imorgon om hon bestämmer sig för att ha mig eller någon annan. men jamie på den engelska förmedlingen sa att familjen var intresserad av mig, så det låter ju lovande iallafall.

och som sagt så ska jag prata med en tredje familj idag, halv nio ikväll närmare bestämt! jamie har dock skickat fel mail till mig, så jag har NOLL info om familjen och det känns ju lite läskigt.. men det ska nog går bra tror jag :)

jaja, nu är det bara att vänta!
This is madness!

ja, angående den där familjen som skulle ringa....
vad ska man säga?
mamman i familjen skulle som sagt ringa klockan ett på dagen (svensk tid). hon ringde tjugo över tre och jag var inte i närheten av telefonen så jag missade samtalet. men hon lämnade ett meddelande där hon sa att hon skulle ringa "later this evening".
jag väntade uppe till kvart över elva på kvällen. hon ringde aldrig. så jag skickade ett mail där jag skrev att jag skulle jobba dagen därpå (söndag) och att hon kunde ringa efter att jag slutat jobba.
när jag kom hem från jobbet på söndagen så hade jag fått ett mail av henne där hon skrev att hon skulle ringa "this AFTERNOON".
klockan tio på kvällen hade jag gett upp hoppet om ett samtal, så jag började kolla en film.
tjugo över tio så ringde hon. jag var inte ett dugg förberedd och hela samtalet gick åt helvete..
men hon sa iallafall att hon skulle höra av sig (ringa eller maila) på måndag och säga om jag skulle bli au pair hos dem.
på tisdag kväll kring nio tiden fick jag ett mail där det stod;
Dear Isabella
We have found an au pair.
Wish you the best
Anna


man ba; jaha. tack?
fast jag kände redan när hon väl ringde att det inte riktigt stämde. hon verkade inte ha någon slags respekt för mig och min fritid.. jag menar, säger man att man ska ringa SÅ GÖR MAN DET. hon borde ju troligtvis fatta att man sitter och väntar på samtalet.. det är ju ändå ett jäkligt viktigt samtal.

jaja, jag har iallafall redan intresserat en ny familj! ska prata med dem imorgon klockan elva på dagen..
det kommer nog förhoppningsvis gå bättre tror jag. det kan ju inte direkt bli värre.. eller?Say whaaaaat?!

jäklar! jag behövde då inte vänta länge!
imorse vaknade jag av att jag fick ett sms på mobilen där det stod;
"Hello Isabella my name is ***** & I run ****** Au Pairs agency in England. We work with STS. I have sent you an email this morning with details of a family that want to speak to you. Please can you reply to my email & tell me if you are happy for the family to call you? Thank you we will wait to hear from you."

snacka bra sätt att vakna på?! jag slog på datorn och väntade ivrigt tills jag fick fram mailet. familjen lät jättebra och det kändes så härligt att jag bara var tvungen att skrika rätt ut! (tur att jag bor i villa och att ingen var hemma!).
jag svarade att självklart får dom ringa mig. men några timmar senare blev jag bjuden till middag hos några vänner. så jag var tvungen att maila den engelska au pair-förmedlingen och säga det. då ringde hon jag haft kontakt med där upp mig(!!!!) och sa att familjen jobbar och inte kan ringa förrän efter kl20.30 ikväll, men att dom istället kunde ringa imorgon på dagen vid 12-snåret "eftersom MAMMAN i familjen ville ge mig lite tid att sova ut UTIFALL ATT JAG SKULLE VARA LITE BAKIS" 8|

härligt ändå med en familj som ändå tänker på sånt! hahherreguuud! kommer inte kunna sova en blund i natt alltså :D
And now we wait..

det har varit lite dåligt med uppdateringar på sistone..
det beror inte på att jag inte haft något att skriva, utan snarare på att jag inte har kommit ihåg! (kan även passa på att säga att jag nog är väldigt dålig på att uppdatera)

ja, men i alla fall så har jag fått klart mitt personliga brev och skickat in ALLA papper!
har haft jättebra kontakt med STS måste jag säga :) dom har ringt några gånger och hört hur det går med ansökningen..

som jag sa så har jag skickat in alla papper, och jag fick ett mail idag där det stod att JAG HAR BLIVIT GODKÄND I ENGLAND!! jättehärligt! så nu väntar jag bara på att någon familj nappar på mig ;D hehe

(jag vet själv att det är jättesvårt att skriva ett personligt brev när det gäller au pair, så om det är någon som vill ha en kopia på mitt för idéer så kan jag självklart skicka!)HEAVEN!

så. jäkla. skönt!!
jag är i princip klart med alla papper nu! har varit så himla svårt att få ihop ett personligt brev, men nu har jag äntligen fått ihop det!
i eftermiddag ska jag fara förbi min kusin och få lite synpunkter på det, sen åker det in med resten av grejerna till STS :D

ska även ringa min chef och höra om jag kan komma förbi henne och få "personal reference"-pappret ifyllt.
sen är jag good-to-go!


ciao!


I would prefer a certain Dr. Cullen..

var på hälsoundersökning idag..

"vad heter du?" - Isabella.
(doktorn skriver på papper)
"när är du född?" - 90-09-26.
(doktorn skriver på papper)
"har du astma?" - nej
(doktorn gör ett kryss i nej-rutan)
"har du diabetes?" - nej
(doktorn gör ett kryss i nej-rutan)
har du alkohol- eller drogproblem?" - nej.......
(doktorn gör ett kryss i nej-rutan)

och så fortsatte det tills alla frågor var ställda. hade lika gärna kunnat göra undersökningen själv.
kiruna sjukhus, en jääävla cykelverkstad! - det är vare är!

ja, iallafall.. nu försöker jag få ihop ett personligt brev. det är tamefan omöjligt.
men jag ska klara av det! jag måste!

peace out!


RSS 2.0