Weather-smeather

nå tjenna!
har egentligen inget att skriva om (eller jo det har jag visst det, men jag ids inte). så det blir bara några bilder från när jag var ute och gick med hundarna idag i det superhärliga vädret!

måste även påpeka att det fan märks att jag kommer från kiruna.. jag har då inte "kläder efter väder". utan jag gör som så att jag öppnar fönstret när jag vaknar, konstaterar att det är strålande sol klockan sju på morgonen och drar ändå på mig jeans och en långärmad tröja. och oftast även en scarf. varför? jo, som sagt. jag är från kiruna.. och har därmed lärt mig att inte lita ett dugg på varmt väder. bara för att solen rååååkar skina som fan just nu betyder det inte att den kommer göra det senare under dagen, eller ens om tio minuter.
min värdfamilj roas väldigt mycket av detta eftersom jag måste springa och byta kläder ungefär två gånger om dagen eftersom jag inte klär av mig tillräckligt mycket första gången.
tamara & tarquie


jag i sooooooolen, som sagt så har jag på mig jeans, långärmad tröja OCH scarf.

Mind the gap!

och nu förra helgen (4-5 juni) så for jag och irene till london!jag började min resa från godalming (min värdmamma hade ärenden där och kunde droppa av mig på tågstationen - najs) på fredagen.. for därifrån till east horsley (?) där irene bor.
vi hyrde film och köpte fish & chips. helt okey film och helt okey mat - mer än helt okey kväll! vi pratade i massor och somnade nog inte förrän framåt två-tiden tror jag..på lördan så klev vi väll upp vid nio nån gång. och efter lite frukost så bar det av med tåg till london i jooooooordens varmaste sommarväder! när vi kom fram så höll vi på att smälta i det sjukt heta vädret. vi kände bägge två att stekande sol = inte särskilt härligt shoppingväder. så vi bestämde oss för att ta det lugnt hela dagen..
vi började med att gå och kika lite på london eye och big ben, var väll helt okey coolt antar jag.
sen köpte vi nått turist-biljett-paket till london dungeons och sea life aquarium.
fast vi började med att åka till en svensk matbutik som låg i merylebone nånstans. jag köpte knäckebröd och salta katter.. och lite mannagryn (vilket ylva tycker är förjävligt, första gången i london och jag köper KNÄCKEBRÖD?!)

efter svenne-affären så for vi då till sea life.. inte så jävla kul om du frågar mig.
men hajarna var coola! och så fanns det nåra sjukt härliga fiskar som for upp och ner i sanden!!!!! såg helt jävla väckt ut! fast hajarna var coolast. annars inget å rekommendera.
efter sea life så blev det london dungeons, fast jag fotade inget. (dålig jävla mobilkamer + mörka rum = äckligt dåliga bilder).

och efter london dungeons så var det sent. och dags att fara hemåt igen.. så det var bara att ta tåget till irene och sen vidare hem till chiddingfold igen! (borta bra men nästan-hemma bäst!)


It's never too late?

blablablablaaa jag suger på att uppdatera, jag vet.
jag var in till Guildford förr-förra helgen (29 maj) och shoppppppade lite.
for in alldeles själv med NOLL planer på att möta upp nån, eftersom jag så smart tänkte att jag skulle lära mig att hitta alldeles själv! (vilket jag lyckades alldeles utmärkt med! dock blev det ingen lunch eftersom det är jäääätteskumt att sitta och äta ensam).
och precis när jag var påväg att kolla när det gick en buss hem igen så sprang jag in i kate, en tysk au pair som jag träffade här för nån vecka sen. JÄTTETREVLIG tjej. hon skulle möta upp nå kompisar på en kopp kaffe och bjöd med mig, alltid kul att träffa nytt folk! blev en snickers-latte (sött som faaaan) och massa snack. väldigt gött (tummen upp).
efter lite mer än en timme så var det dags för mig att åka hem.. vi bestämde oss för att bli vänner på fejjan, för det är så man gör nu för tiden. så nu har jag iallafall två nya fejjs-vänner, najs!
två tischor,
en film (AMELIE <3),
två böcker (bands on tour - the sketchbook och robert pattinson the un-authorized biography jajajjajaja)
RSS 2.0