Money, money, money..shit shit shit shit!!
nu är det betalt! fy fan vad läskigt, vet inte vad jag ska ta mig till!
det är verkligen på riktigt nu alltså!

aaah, det bara pirrar i hela kroppen ^__^Paper madness

jaha ojsan.. jag hade missförstått det där om papprena lite. jag trodde att man skulle få hem dom i brevlådan, men så var inte fallet.
fick iallafall in dom på mailen häromdagen och igår så skrev jag ut dom (ja, jag har inget bättre för mig på julafton)..

idag kom ylva förbi och hjälpte mig med ifyllningen eftersom jag hade lite problem med vad sjutton jag skulle skriva. fixade även ut polisregisterutdrags-grejen (som hade krånglat lite). eftersom det pappret ska skickas in till rikspolisstyrelsen i kiruna så kom ylva på att vi lika gärna kan gå förbi där nån dag nästa vecka (tror jag vi bestämde?)..
sen är det bara läkartiden kvar att boka! tror det får bli här efter nyår nån gång.

och NU, efter att jag skrivit klart det här, så ska jag betala in programavgiften så att det här blir på riktigt :DIntroduction

den här bloggen kommer att handla om min flytt till london..
uppdateringar kommer bara att ske när jag har något relevant att säga om själva flytten eller om jag vill vädra mina tankar kring att lämna min hemstad/mitt hemland.

det jag hittills kan säga är att jag bestämt mig för att åka dit som au pair i 6 månader. vad som händer efter den tiden ser vi då.. kanske blir jag kvar i london, kanske kommer jag hem igen. det enda jag vet just nu är att jag ska till london.

ja, iallafall.. jag har då anmält mig på sts.se för att bli au pair. har än så länge bara anmält mig på nätet, så nu väntar jag på att få hem lite papper i brevlådan som jag ska fylla i..

jag ska som tur är inte flytta dit ensam utan en bekant till mig ska också åka dit som au pair (det var faktiskt hennes idé om att vara au pair i 6 månader för att sen hitta något annat). hon heter iallafall ylva och hennes blogg hittar ni här, eller här, det beror på vilken blogg ni känner för att följa..RSS 2.0